INSOMAR face presedintele din procente

Gata, avem presedinte! Nici nu am lansat bine blogul de fata ca am si ramas fara obiect. Ma intreb de ce mai este cazul sa facem bloguri cand avem ziare, precum noul oficios PSD via Andronic, alegeri cand avem referendumuri, scrutinuri electorale cand il avem pe Traian Basescu presedintele vaporului cu panze numit Romania, vasul numarul 3 din Flota sa personala. ( copaile nr 1 si 2 sunt Roberta Anastase si Elena Udrea, ordinea e absolut intamplatoare).

Am citit astazi editia on-line a Cotidianului. Traian Basescu ar fi cotat, intr-un sondaj INSOMAR, cu 59, 3 la suta in lupta sa “dezinteresata” pentru un al doilea mandat. Pe locul doi apare, surprinzator chiar si pentru candidatul-insusi, dar chiar si pentru Adrian Nastase si matusa Tamara, “Prostanacul”, asa cum il numea liderul absolut al stangii din Romania, Ion Iliescu.

Pe locul trei s-ar afla “ingsinifiantul” Sorin Oprescu, cu vreo 8 procente in conditiile in care s-ar bucura de 50% incredere din partea populatiei cu drept de vot.

Iata pe scurt manipularea:
1.Traian Basescu se teme de aceste alegeri prezidentiale mai rau ca de Bodo si a patra sa nunta. Asa cum redactia noastra va arata in posturile viitoare, Basescu va face tot ce ii sta in putiinta sa mai prinda un mandat si, astfel, sa fie presedinte pe viata lui si pe “Offfff! viata noastra…”
2.Cotidianul si Realitatea TV beneficiaza de pe urma comenzilor de abonamente facute de filialele PSD din tara. De-aia apare Mircea Geoana pe locul 2. Ne gandim aici ca M.G. are si postul de presedinte al Senatului si post de vicepresedinte CSAT, plus casa din fondul de protocol. Asta pentru ca Zeus il vrea de partea lui intr-un eventual tur doi al alegerilor.
3.Sorin Oprescu a realizat recorduri de Guinnees Book pentru Bucuresti, a scos “scheletii din dulapuri” a mai avut si vreo trei iesiri la TV si cu toate astea scade in sondaje.

Lupta pentru Cotroceni a inceput. La butoane: Traian Basescu. Playback: Mircea Geoana. Stripteusa: ministrul Turismului… Nu, nu mai e Agathon, prietenul lui Geoana. E alta.

Photobucket
poza preluata de la http://www.retusuri.blogspot.com

Sa vedem ce parare au jurnalistii Sutu, Ciutacu, Badea

Scrie un comentariu

Din categoria basescu, manipulari

Lasă un comentariu